Expo 2012

FOTOWEDSTRIJD “ACTIVITEITEN IN RAVENSTEIN”

De 2e Ravensteinse Fotodagen in 2012 met als thema “‘ACTIVITEITEN IN RAVENSTEIN ’” waren evenals de fotodagen in 2011 weer  een groot succes. De tentoonstelling werd weer druk bezocht.

In Ravenstein en omgeving zijn jaarlijks een groot aantal terugkerende activiteiten zoals b.v. de Maasdijk marathon, RaafFESTein, kermis e.d. Van de deelnemers werden boeiende foto’s verwacht van mensen die deelnamen aan deze activiteieten Deze wedstrijd stond  open voor elke amateurfotograaf ongeacht het type camera dat werd gebruikt.

De introductiemiddag vond  plaats op zaterdag 12 mei. De deelnemers werden ontvangen in het Raadhuis te Ravenstein. Daar werd een inleiding gegeven over de wedstrijd en een lezing gehouden door Theo Audenaerd, beeldredacteur bij de Volkskrant.
In de periode van 13 mei tot en met 1 juli konden foto’s worden gemaakt van deze activiteiten..Alle ingezonden opnamen werden beoordeeld door een professionele jury bestaande uit Theo Audenaerd en Geertje Hoogenboom  Van 4 augustus t/m 2 september werden de ingezonden foto’s geëxposeerd in het Raadhuis. Bekijk de geëxposeerde foto’s